THEATER PACT - PRAKTISCH

Tickets en abonnementen

    • DOORLOPENDE OPDRACHT: minimum € 4.00 per maand
    • STEUNABONNEMENT: minimum € 60 voor alle voorstellingen
    • STANDAARDABONNEMENT: € 45 voor alle voorstellingen
    • 60+ ABONNEMENT: € 40 voor alle voorstellingen
    • DE JONGERENKAART -26: eerste bezoek € 10, alle volgende kaarten € 5
    • LOSSE TICKETS: € 15 (60+: € 12) We passen het Uitpas-kansentarief toe.

    EEN ABONNEMENT BESTELLEN

    Schrijf het gepaste bedrag over op BE23 5522 5008  0091, het rekeningnummer van Pact vzw, en het abonnement wordt je toegestuurd.

    Voor vragen over abonnementen of het plaatsen van een doorlopende opdracht kan je altijd terecht op 0475 58 98 58 of [email protected].

    Een extra financieel steuntje in de rug zou een hele hulp voor ons zijn! Daarom durven wij te vragen om bovenop je abonnementsgeld een bijkomende eenmalige vrije donatie te doen. €5, €10, €15,... Dat bepaal je zelf.

    Alvast bedankt

    UITVERKOCHT?

    Toch Ronald bellen op 0475 58 98 58!

    Of bel de avondkassa op 053 78 76 24 (enkel op opvoeringsdagen te bereiken vanaf 19u) en laat je op de wachtlijst plaatsen.

    Kaarten die niet zijn afgehaald, worden vanaf een kwartier voor aanvang verkocht.

    Verkochte tickets worden niet omgeruild of terugbetaald, tenzij de voorstelling wordt afgelast.

    Waar en wanneer

    Alle voorstellingen starten stipt om 20u30 in De Bathyscaaf, Meuleschettestraat 74 in Aalst.

    Bezoekers die te laat komen worden niet meer toegelaten tot de voorstelling. Het toelaten van publiek na aanvang van de voorstelling is storend voor acteurs en publiek.

    Bereikbaarheid

    • Vanuit Brussel neem je uitrit 19 "Aalst" op de E40 "Brussel - Gent - Oostende". Dan volg je richting "Dendermonde". Je rijdt op de Siesegemlaan en houdt links aan. Je vervolgt je weg door de tunnel naar de Boudewijnlaan. Je slaat voor het viaduct rechtsaf en volgt de Ledebaan tot aan het kruispunt. Dan ga je rechtdoor en je belandt in de Meuleschettestraat. De Bathyscaaf is nummer 74, een beetje verder rechts.

    • Vanuit Gent neem je uitrit 18 "Erpe-Mere". Je slaat linksaf en volgt tot aan "Vijfhuizen". Hier sla je rechtsaf richting Aalst. Je gaat rechtdoor over de rotonde. Bij de verkeerslichten sla je linksaf naar de Sinte-Annalaan. Aan het einde van de Sinte-Annalaan sla je rechtsaf en je belandt in de Meuleschettestraat. De Bathyscaaf is nummer 74, een beetje verder rechts.

    Parkeergelegenheid

    Parkeren in de buurt van Pact / De Bathyscaaf kan behoorlijk lastig zijn. Voor die parkeerproblemen is er echter een zeer goede oplossing: laat je auto achter op de parking aan de Dendermondse Steenweg en neem rustig de tijd voor een verkwikkend wandelingetje van een zevental minuutjes.