THEATER PACT - PRAKTISCH

Tickets en abonnementen

EEN ABONNEMENT BESTELLEN

Schrijf het gepaste bedrag over op BE23 5522 5008  0091, het rekeningnummer van Pact vzw, en het abonnement wordt je toegestuurd.

Voor vragen over abonnementen of het plaatsen van een doorlopende opdracht kan je altijd terecht op 0475 58 98 58 of tickets@theaterpact.be.

UITVERKOCHT?

Toch Ronald bellen op 0475 58 98 58!

Of bel de avondkassa op 053 78 76 24 (enkel op opvoeringsdagen te bereiken vanaf 19u) en laat je op de wachtlijst plaatsen.

Kaarten die niet zijn afgehaald, worden vanaf een kwartier voor aanvang verkocht.

Verkochte tickets worden niet omgeruild of terugbetaald, tenzij de voorstelling wordt afgelast.

Waar en wanneer

Alle voorstellingen starten stipt om 20u30 in De Bathyscaaf, Meuleschettestraat 74 in Aalst.

Bezoekers die te laat komen worden niet meer toegelaten tot de voorstelling. Het toelaten van publiek na aanvang van de voorstelling is storend voor acteurs en publiek.

Bereikbaarheid

  • Vanuit Brussel neem je uitrit 19 "Aalst" op de E40 "Brussel - Gent - Oostende". Dan volg je richting "Dendermonde". Je rijdt dan op de Siesegemlaan tot bij de derde verkeerslichten. Je slaat rechtsaf en volgt de Ledebaan tot aan het kruispunt. Dan ga je rechtdoor en je belandt in de Meuleschettestraat. De Bathyscaaf is nummer 74, een beetje verder rechts.

  • Vanuit Gent neem je uitrit 18 "Erpe-Mere". Je slaat linksaf en volgt tot aan "Vijfhuizen". Hier sla je rechtsaf richting Aalst. Bij de verkeerslichten sla je linksaf naar de Sinte-Annalaan. Aan het einde van de Sinte-Annalaan sla je rechtsaf en je belandt in de Meuleschettestraat. De Bathyscaaf is nummer 74, een beetje verder rechts.

Parkeergelegenheid

Parkeren in de buurt van Pact / De Bathyscaaf kan behoorlijk lastig zijn. Voor die parkeerproblemen is er echter een zeer goede oplossing: laat je auto achter op de parking aan de Dendermondse Steenweg en neem rustig de tijd voor een verkwikkend wandelingetje van een zevental minuutjes.